Gamla Drömmar återföds

Har suttit i några timmar nu och sett på olika jobb; oljeplattform, Trysil, klädesbutiker, kryssningsfartyg.
För snart två år sedan sökte jag ett jobb i Svalbard på en forskningsstation, jobb i kök alltså. Men åldersgränsen var på 21 år så då var jag för ung såklart.
Men nu, nu är jag (snart) tillräckligt gammal. Jag vill alltid göra sådant som inte så många andra gör. Sådant som majoriteten inte är intresserad av, eller vet om. Att ha Nordpolen på sin CV hade varit awesome!

Jobbet är bara över sommaren, och det passar mig utmärkt eftersom i den varmaste månaden, Juli, är det max +5 C^^ Vilket inte är jättevarmt, dock är det minst -14 så det är ju inte det kallaste heller.

Sen såg jag på Kina igen. Jag har övervägt lärarjobb i Kina sen december förra året. Det verkar ju otroligt, helt annan kultur och andra människor.
Men sen kom ju EBan m förslaget om Kung Fu skolan i Kina, och vem har inte drömt om att kunna röra sig som Jackie Chan och Jet Li!

Men jag är ju så sugen på att börjar plugga igen, fast jag tror det handlar om brist på kunskap på det här stället.
Jag vill bara lära mig något, och alla ställen kan ge mig det på ett eller annat sätt. Det enda jag lära mig här är att ta skit från manschauvinistiska män!

Australien
Klart Australien lockar, vill så gärna dit, jobba, träffa gamla vänner, få nya vänner, livserfarenheter!

◊◊◊

Det klart man kollar på lite olika saker när man sitter vid datorn, bl.a kollade jag på kändisarnas skolbilder, här är den knäppaste, tyckte jag:
 
Geroge Clooney


Lite frustrerad

Jag har nu suttit i TIMMAR, både igår och idag, och sett efter kläder på internet. Jag är sämst på att shoppa.. överhuvudtaget.. Men internetshopping är ju hemskt! Det finns så himla många grejer, och allt ser ju såklart bra ut på modellerna. Och vilken storlek man ska ha? Jag är ju definitivt ingen S, och absolut ingen XS, hahaha! Men man kan ju inte prova grejerna. Visst, på Nelly kan man läsa många recensioner, men alla är ju 1,70 långa och XS, å klänningarna passar perfekt på dem! Men vart är alla korta kurviga människor??!! Shoppar inte de på Nelly??!!!

Sen såg jag på Rachel Ray för ett par dagar sen, och de rekommenderade en ny grej som kallas "OverBra". Man använder den precis som det låter, över BH:n. Du kan använda vilken BH du vill, och genom att ta den här OverBra över så blir det push-up. Det fanns även längre design som slimmade kroppen, tror det finns 4 eller 5 olika längder. Men såklart säljs de bara i USA, och jag hittar inget av de ställena som fraktar till Norden. Men jag VILL HA!

◊◊◊

Nu är det mindre än en vecka tills jag ska åka hem till Sverige på semester, och jag läääängtar. Ska bli så skönt att komma bort från fjället.
Nu ska ju jag och Eirk till Svealand på söndag (endast),  till Nordby köpcentrum, lilla jag hoppas ju då såklart att det finns en massa kläder och skor att välja på så jag kan ha något nytt och snyggt på mig när det blir utgång i Sverige. Men alla som känner mig vet hur snål jag är när det kommer till shopping, så jag är ju inte särskilt självsäker på att jag kommer handla något alls tyvär.

Jag vet vad jag vill ha, jag vet bara inte vart det finns. Jaja, får väll tvinga mig själv att spendera lite pengar!!

◊◊◊

Vi var och såg på kattungar igår, och bestämde oss för en lite lurvig orange sak. Jag tror han kommer heta Murphy, det kändes som ett skönt namn.


Första inlägget alltså

Första inlägget är en ganska stor grej, eller? Det är ju starten av en berättelse om mitt liv. Eller ja, allt är ju relativt, en berättelse om mitt liv behöver inte vara en stor sak för alla. Men för min del är det stort. Detta är min chans att kunna få ut lite tankar och känslor och sen känna att det är okej att glömma dem, eller iallafall lägga dem åt sidan (Precis som Dumbeldore gör i HP^^). De finns ju nedskriva, så jag kan bara återgå till texten och se hur jag kände och tänkte då, se om mina tankar har ändrat riktning, eller om mina åsikter förändrats.

◊◊◊

Några nyheter:
Jag ska hem för första gången sen Augusti, äntligen!
Mitt ex har precis fått en liten, väldigt söt, pojke, Grattis!
Jag ska se på en kattunge imorgon, så kanske man blir mindre deprimerad här uppe
(Jag jobbar på fjället i Norge på ett större skidhotell)
Min systerdotter som bor i Thailand har kommit hem till Sverige nu i några veckor=)
Jag har väldigt starka ogillande känslor till min nuvarande chef
Jag pratade m Tibbe idag om att åka på bartenderkurs i Phuket (ännu en sak jag vill göra, tada!)

Första inlägget gjort, pressen är nu över^^ Dags att återgå till det verkliga livet.
one last statement "Barney Stinson is awww "wait for it" some!!

Over and out, Peace!


RSS 2.0